DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2019


 

 

Krásné svátky.. 

 

Přejeme Vám krásné a pohodové Vánoce a šťastné vykročení do nového roku 2020

 

 

Gera má štěňátka! 

 

Dne 16.6. se Gera stala matkou vrhu M z Jirouškova dvora. Na svět přišli celkem 3 pejsci a 6 feneček. Všichni i s maminkou jsou v pořádku:-)

 

 

 

 

 

Igar z Jirouškova dvora 19.měsíců

 

 

 

Nové fotky štěňátek 3 týdny

 

 

 

 

Nové fotky štěňátek 2 týdny

 

 

 

 

Jessy zkoušky vloh

 

 

Dne 4.5. se konaly na Konopišti ZV ohařů OMS Benešov. Jessy měla štěstí na zvěř, kdy postupně dohledala a vystavila srnčí zvěř, zajíce i bažanta. Celkově zkoušky absolvovala v plném počtu bodů na krásném druhém místě. 

Na těchto zkouškách startoval také náš odchov Igar z Jirouškova dvora, který se třemi  trojkami z obou klidů a z vodění na řemeni, dokončil na krásném pátém místě. Vzhledem k tomu, že si ho jeho majitelka pí Štichová od nás brala původně jako společníka, tak nám tím udělala nesmírnou radost a my jí velice gratulujeme a děkujeme za výbornou prezentaci našeho chovu! 

 

 

 

 

 

Krytí Gery

 

V polovině dubna proběhlo plánované krytí naší Gery z Jirouškova dvora. Opět jsme zvolili psa, který ještě nikdy nekryl, psa vynikajícího exteriéru i práce. Jeho jméno je Bosia Mahagon Kenya a je to syn našeho nejlepšího výstavního irčana, světového vítěze Abandinus Elimar Doubrava a po matce Flea Červený vítr. Bosia byl na výstavách V, CAC , je Šampionem České republiky a Slovenské republiky. Ze zkoušek má KZV I.cena 222b, PZ I.cena 276b. Narozen je v roce 2015 a DKK má 0/0, slejně jako Gera. 

Více info a foto o Geře zde:http://www.zjirouskovadvora.wbs.cz/Gera-z-Jirouskova-dvora.html

 

Pokud vše dobře dopadne, tak by se štěňátka měla narodit caa v polovině června a k odběru by byla počátkem srpna. 

 

 

 

Březost Gweny potvrzena! 

 

Po návštěvě ordinace MVDR. Bechyněho máme jasno. Gwena je březí!! :-)

Pokud budete mít o štěňátko z tohoto perspektivního především pracovního spojení zájem, tak nás můžete kontaktovat na tel 606 825 877 nebo na emailu jirousekjesenice@seznam.cz

 

 

 

Krytí Gweny

 

Počátkem března proběhlo plánované krytí naší Gweny z Jirouškova dvora. Tím prvním " vyvoleným" se stal pes Ajax od Hlubocké skály ( Colt Jelení záře x Arka z Vykáňského dvora ) . Ajax byl na výstavách V2, res CAC a zkoušky má ZV I.cena, PZ I.cena a LZ II.cena. Narozen je v roce 2014 a DKK má 0/0, slejně jako Gwena. 

Více info a foto o Gweně zde:http://www.zjirouskovadvora.wbs.cz/Gwena-z-Jirouskova-dvora.html

Pokud vše dobře dopadne, tak by se štěňátka měla narodit počátkem května a k odběru by byla ke konci června. 

Pokud budete mít o štěňátko z tohoto perspektivního především pracovního spojení zájem, tak nás můžete kontaktovat na tel 606 825 877 nebo na emailu jirousekjesenice@seznam.cz

 

 

 

DuoCacib Brno 2019

Ve dnech 2-3.2.2019 se konala v Brně mezinárodní výstava psů DuoCacib. Vždy ji bereme jako společenské a milé setkání s našimi kamarády a jejich čtyřnohými přáteli. I letos tomu nebylo jinak... Jen jsme k tomu nahlásili na výstavu na oba dny naši mladou fenku Jessy z Jirouškova dvora. Pravda, byl to trochu oříšek ji předvést, ale jak v sobotu Veronika Horváthová, tak v neděli Šárka Sčudlová si s ní bravurně poradili a obě si od rozhodčích odnesli ocenění V2/5. Tímto jim VELICE DĚKUJEME za pomoc při prezentaci a budeme se těšit na další možnou spolupráci:-)

Po oba dny se výstavy účastnil také náš odchov Charon z Jirouškova dvora (Almost Picasso Daisy Rain x Bereta Apoli Gwen). Ten bohužel měl po oba dny ve třídě těžkého konkurenta z Chorvatska Hard Nut to Crack Caemgen´s. A tak po oba dny obdržel ocenění V2, res. CAC. I tak jeho majiteli p. Smutnému gratulujeme a děkujeme za prezentaci. 

Všem našim kamarádům děkujeme za pěkný víkend a gratulujeme k výsledkům:-)