DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2020

 

 

Krásné svátky přejeme a

v novém roce jen to NEJLEPŠÍ !! 

 

 

 

 

Jara z Jirouškova dvora 

 

 

z Moravy nám došly skvělé zprávy, které se týkají naší odchovankyně Jary z Jirouškova dvora. Jara letos úspěšně složila podzimní zkoušky v I.ceně 277b, absolvovala výstavu V Náměši na Hané s oceněním V3 a DKK jí vyšly A. Tímto jejímu majiteli p.Mokrému gratulujeme a budeme se těšit z dalších úspěchů Jary. 

 

 

 

 

Lara Podzimní zkoušky Benešov

 

 

12.9.2020 se při OMS Benešov konaly Podzimní zkoušky ohařů. Startovalo celkem 10 ohařů, z nichž dva zkoušky nedokončili. Lara obdržela pouze jednu trojku z klidů před pernatou, na kterou nedošla. Jinak předvedla velice pěknou práci. Zkoušky dokončila v 1.ceně/297 bodů na krásném druhém místě. 

 

 

 

 

Lara klubová výstava Chržín

 

 

22.8.2020 se v Chržíně konala Klubová výstava Českého pointer a setter klubu. Naše Lara nastoupila v mezitřídě a odnesla si ocenění V1, CAC. Na výstavě jsme měli také naše odchovy: Laky a Miru. Obě si ze třídy mladých odnesli ocenění VD.  Na fotkách Lara vlevo a Laky vpravo, na poslední fotce Mira. 

 

 

 

 

 

Lara zkoušky vloh

 

 

18.7.2020 pořádat OMS Praha-venkov zkoušky vloh na které jsme nahlásili i naši mladou Laru. Lara předvedla pěknou práci, měla vystavení zajíce. Od pánů rozhodčích obdržela samé čtyřky až na klidy před pernatou, na kterou bohužel nedošla. Celkem tedy zkoušky absolvovala v I.ceně se 225body. 

 

 

 

Chlumčany 2020

 

 

Počátkem července opět proběhlo v Chlumčanech setkání přátel lovecké kynologie. Sešla se bezva parta lidí, vyšlo počasí a krásně jsme si se psy pocvičili. Za pěkné fotky děkujeme Lucii Viturkové. Více fotek ke shlédnutí zde: https://photos.google.com/…HFn

 

 

 

 

Lara 1 rok

 

Dne 7.5.2020 oslavila naše Lara svůj první rok života. A trošku si přitom pocvičila aport:-)

 

 

 

 

Štěňátka 8 týdnů

 

Nastal čas loučení a náše štěňátka se rozjela ke svým novým majitelům.. Všem přejeme, ať jim jejich noví parťáci dělají radost a štěňátkům zase přejeme majitele, kteří se o ně budou s láskou a péčí starat... Mějte se krásně  štěňátka naše.. 

 

 

 

 

Štěňátka 5 týdnů

 

 

 

 

Nové fotky štěňátek

 

Vzhledem k situaci, která v naší republice nastala a je vyhlášen stav nouze, připojujeme alespoň pár fotek, aby jste viděli, jak štěňátka rostou. Hned jsme začali přikrmovat, aby toho na Gwenu nebylo hodně a štěňátkům moc chutná:-) Všechna krásně rostou a přibívají.. Také jsme si je rozlišili mašličkami:-)

 

 

 

 

Máme štěňátka !!

 

Dne 13.3.2020 se Gwena stala maminkou vrhu N. Máme 8 feneček a 4 pejsky. Všechna štěňátka máme rezervovaná.. 

 

 

 

 

Březost potvrzena! 

 

Březost Gweny byla potvrzena a tak v polovině března se můžeme těšit na vrh N

 

 

 

 

CACIB Brno 2020

 

1-2.2. se v Brně konala mezinárodní výstava psů všech plemen. Naši chovatelskou stanici letos zastupovala pouze mladá Lara z Jirouškova dvora ( Gwena z Jirouškova dvora x Ajax od Hlubocké skály), která po oba dny nastoupila ve třídě dorostu. V sobotu ji posuzoval pan rozhodčí z Finska P. Stahlberk. Od něj si odnesla velice pěkný posudek a ocenění VN 1. Tímto se dostala i do závěrečných odpoledních soutěží. Zde sice už neuspěla, ale i tak se předvedla velice pěkně. Tímto za její předvedení velice děkujeme Šárce Ščudlové. Zde je odkaz na video ze závěrečných soutěží, kde je možné Laru shlédnout na stopě 18:35 https://www.youtube.com/watch?v=qY6xvQqFxA0&t=4872s

V neděli posuzoval pan rozhodčí ze Slovenska J. Jurza. Od toho si Lara odnesla o něco horší posudek a ocenění N. 

Opět to byla vydaření akce na které jsme se sešli s našimi kamarády a zase máme na co vzpomínat.. 

 

 

 

Krytí Gweny

 

Počátkem ledna proběhlo krytí Gweny z Jirouškova dvora. Jedná se o opakované úspěšné krytí psem Ajax od Hlubocké skály ( Colt Jelení záře x Arka z Vykáňského dvora ) . Ajax byl na výstavách V2, res CAC a zkoušky má ZV I.cena, PZ I.cena a LZ II.cena. Narozen je v roce 2014 a DKK má 0/0, slejně jako Gwena. 

Více info a foto o Gweně zde:http://www.zjirouskovadvora.wbs.cz/Gwena-z-Jirouskova-dvora.html

Pokud vše dobře dopadne, tak by se štěňátka měla narodit počátkem března a k odběru by byla ke konci května. 

Pokud budete mít o štěňátko z tohoto perspektivního především pracovního spojení zájem, tak nás můžete kontaktovat na tel 606 825 877 nebo na emailu jirousekjesenice@seznam.cz