DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2022

 


 

Lara VZ Praha

 

 A opět za další týden nás čekaly všestranné zkoušky v Praze, tentokráte s Larou. Lara předvedla pěkný výkon a v konkurenci 12 psů tyto zkoušky dokončila na krásném druhám místě v 1.ceně 482b. Na těchto zkouškách startovala také sestra Cara a to Cessy z Jirgalova dvora s mým synovcem Michalem Jirouškem. Ti obsadlli společně 3 místo v 1.ceně 480b. Moc tímto Míšovi gratuluji! 

 

 

 

 

Car VZ Karviná

 

 A opět  za další týden jsme se s Carem vydali přes celou ČR do Karviné na všestranné zkoušky. Zde Car předvedl opět krásný výkon a v konkurenci 12ti psů tyto zkoušky vyhrál v celkovém počtu 1 cena 488b. Tímto splnil podmínky pro Nominační soutěž MRK 2023. Tímto jeho majiteli Jardovi moc gratulujeme a děkuji za projevenou důvěru 

 

 

 

 

Car Memoriál Františka Vojtěcha

 

 A opět o týden později jsem se vydal s Carem do Strakonic, kde se konala další z vrcholných soutěží klubu NKO a to Memoriál Františka Vojtěcha VZ ohařů. Zde Car při vlečce v lese trochu " zabloudil" , jinak opět předvedl pěknou práci, hlavně na poli..Celkově jsme skončili v II.ceně s 467 body.  

 

 

 

 

Lara Memoriál Luďka Hejného

 

 Týden na to, ve dnech 10-11.9. jsem se účastnil Memoriálu Luďka Hejného O pohár Premonstrátského kláštera v Milevsku. Tentokráte s Larou.. Na tomto memoriálu už startovala její babička Beretta a také její maminka Gwena. Lara šla ve stopách svých předchůdkyň a z tohoto memoriálu, který se skládá z PZ a VZ + ohrádka si odnesla v konkurenci 22 psů 1.cenu 401b 2 místo a titul CACT. 

 

 

 

Car Nord Bohemia pohár

 

 Ve dnech 4-5.9. se v Chomutově konal česko-německá všestranná soutěž Nord Bohemia pohár.. Tento pohár jsem měl možnost poznat jako rozhodčí a nyní jsem ho poprvé vyzkoušel jako vůdce.. Opět s Carem z Jirgalova dvora. Tentokráte nevyšlo vše podle našich představ, hlavně když jako jediní jsme měli v lese na vlečce tři kusy srnčího... V celkovém součtu jsme s Carem dokončili tuto soutěž v konkurenci 11 psů na krásném čtvrtém místě v 2.ceně 465b a s oceněním za nejlepší vodu. 

 

 

 

 

Memoriál Jindřicha Steinitze

 

 Ve dnech 13-14.8. se v Terezíně konala jedna z vrcholných soutěží klubu  NKO a to Memoriál Jindřich Steinitze. Zde jsem měl možnost předvést NKO Cara z Jirgalova dvora, kterého mám pro letošní rok k výcviku. Car si vedl v konkurenci ostatních NKO výborně. První den na poli obdžel pouze tři trojky a druhý den na vodě podal bezchybný výkon. V konečném součtu obsadil páté místo v 1.ceně 336b a ještě dostal ocenění za nejlepší práci na vodě. Tímto děkuji jeho majiteli Jardovi Krejčímu a gratuluji ostatním vůdcům. 

 

 

 

 

Všechna štěňátka jsou již u nových majitelů..

 

 Štěňátka už mají svoje nové domovy a my jim přejeme, aby svým novým majiteům dělali samou radost a věříme, že se s některými z nich potkáme na výstavěě nebo na zkouškách.. Na fotce Prea se svojí novou majitelkou Andreou

 

 

 

Štěňátka mají 4 týdny

 

 Štěňátka krásně rostou a prospívají.. Lara je vzorná máma a pěkně se o ně stará.. Všechna štěňátka jsou již rezervována. 

 

 

 

Lara má štěňátka

 

 Dne 3.6.2022 se Lara stala maminkou vrhu P a to celkem 10ti štěňátek, sedmi pejsků a tří fenek. Jak Lara, tak i otec štěňátek Carry ze Svrateckých pláňav mají všechny zkoušky včetně všestranných a to v I ceně. Stále hledáme nové majitele pro pejsky, ať již z řad myslivců či příznivců lovecké kynologie, tak i lidí, kteří hledají úžasného aktivního parťáka. V případě, že budete mít o pejska zájem, tak mne můžete kontaktovat na tel 606 825 877 nebo na email jirousekjesenice@seznam.cz. A kdyby jste se chtěli přijet podívat osobně, tak  to také není problém.. Předpokládaný odběr je na konci července, popř dle domluvy.