DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2021


 

Lara Všestranné zkoušky

 

 9-10.10.2021 jsem absolvoval všestranné zkoušky také s Larou. A to v dalekém Znojmě. Podmínky byly docela těžké, ráno už bylo namrzlo a my začínali na vodě. Následovalo velké pole a malé pole. Lara předvedla pěknou práci a za celý den obdržela pouze 4 trojky. Druhý den v lese předvedla skoro bezchybnou práci. Celkově tedy dokončila v I.ceně se 471 body na 4 místě a s titulem CACT. 

 

 

 

Car Všestranné zkoušky

 

2-3.10.2021 se na Praze-západ konaly Všestranné zkoušky ohařů. V sobotu nastoupilo 12 ohařů, v neděli končili pouze čtyři. Mezi nimi i Car. Car celkově zkoušky dokončil v I.ceně 471bodů a obsadil krásné druhé místo. Tímto jeho mise u nás skončila a mohl se vrátit ke svému majiteli Jardovi a začít tak sezónu honů..

 

 

 

Car Podzimní zkoušky

 

11.9.2021 jsem s Carem absolvolal ještě podzimní zkoušky. Ty byly původně naplánované jako jediné, ale když jsem viděl, jak to Carovi jde, tak nešlo odolat:-) Car opět předvedl bezchybný výkon a tyto zkoušky v I.ceně 300b vyhrál.. 

 

 

 

Zkoušky z vodních prací

 

14.8.2021 se při OMS Benešov konaly zkoušky z vodních prací. Zde oba moji svěřenci předvedli velice pěkné výkony a dokončily tyto zkoušky v plném počtu bodů. Oba tedy I.cena 100bodů. Lara díky chovnosti obsadila první místo, Car byl druhý:-) 

 

 

 

 

Výcvikový tábor Chlumčany

 

Začátkem července se konal již tradiční výcvikový tábor s našimi kamarády v Chlumčanech u Plzně. Opět panovala výborná atmosféra a pěkně jsme si se psy pocvičili a připravili je na další zkoušky, které nás již brzy čekají.. 

 

 

 

 

 

Car a Lara Lesní zkoušky

 

26.6.2021 se na Praze-západ konaly lesní zkoušky ohařů. Vedl jsem jak svoji IS Laru, tak i NKO Cara z Jirgalova dvora. Car tyto zkoušky dokončil v plném počtu  bodů. Lara měla drobné zaváhání při odložení na stanovišti a díky limitní známce padla do druhé ceny. Car tedy I.cena 240bodů a Lara II.cena 234bodů. Car se umístil na krásném druhém místě. 

 

 

Car Zkoušky vloh

 

22.5.2021 se na OMS Benešov konaly zkoušky vloh pro ohaře. Tentokráte jsem nevedl irského setra, ale NKO Cara z Jirgalova dvora, kterého vlastní můj kamarád Jarda Krejčí. Car je mladý pes, nyní má 13 měsíců. Zkoušky se mu povedly a dokončil je se samými čtyřkami, tedy I.cena 228b, vítěz zkoušek!  Tímto jeho majiteli Jardovi gratuluji a děkuji mu, že mi Cara svěřil do rukou:-) Na zkouškách startovala i sestra Cara Cessy z Jirgalova dvora s mým synovcem Michalem a oba měli svoji zkouškovou premiéru, kterou zvládli na jedničku a obsadili krásné druhé místo! 

 

 

 

Lyr 2 roky

 

Z Litvínova nám došly nové fotky pejska Lyra (Ronyho), brášky naší Lary. Zanedlouho oslaví svoje druhé narozeniny.. 

 

 

 

 

 

Štěňátka v nových domovech..

 

Všechna štěňátka se již vydala do svých nových domovů.. My přejeme jim i jejich majitelům, aby byla dobrými pomocníky v jejich myslivecké praxi. 

 

 

 

Štěňátka 4 týdny.. 

 

 

 

 

 

Štěňátka 3 týdny.. 

 

Nové video štěňátek ke shlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=NubBLBlJmhs

 

 

 

 

Štěňátka 14 dní.. 

 

Štěňátka mají za sebou druhý týden života. Všechny dobře prospívají. Všechna jsou již zadaná a po několika letech se nám podařilo najít zájemce, kteří je budou využívat pro myslivost. Z čehož máme opravdu radost! 

 

 

 

 

 

Štěňátka 5 dní.. 

 

 

 

 

 

Máme štěňátka ! 

 

Dne 7.2.2021 přivedla Gwena na svět vrh O z Jirouškova dvora. Máme 4 fenky a 3 pejsky. 

 

 

 

 

 

Zimní radovánky 

 

konečně nám pořádně nasněžilo a naši psi si to náramně na sněhu užívají :-)

 

 

 

 

Lara z Jirouškova dvora 

 

že Lara zdědila po své mamince i babičce vlohy k oznamování můžete shlédnout na přiloženém videu:https://www.youtube.com/watch?v=3l2GQjQVYoc&t=47s